Kan man rensa en fjärrkontroll?

Moderator: Telldus

Post Reply
Tomazo
Posts: 6
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Kan man rensa en fjärrkontroll?

Post by Tomazo » Fri Jul 10, 2020 6:20 pm

Har mängder med prylar som använt till olika saker under åren och har idag ingen koll på vad som är programmerat med vad.
Köpte idag en ny mottagare och ville använda en gammal fjärrkontroll (Telldus EWT0006) som inte användes men den var redan ansluten till inbyggda mottagare då taklamporna tändes. Finns det något sätt att rensa en fjärrkontroll så att den inte påverkar tidigare mottagare?

etompau
Posts: 2335
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Skåne

Re: Kan man rensa en fjärrkontroll?

Post by etompau » Sat Jul 11, 2020 7:28 am

Fjärrkontrollen kan du inte rensa eller göra något med. Du får istället radera minnespositionen i din mottagare som styrs av fjärrkontrollen.
Sätt berörd mottagare i upplärningsläge och skicka sedan en från-signal från fjärrkontrollen och berörd knapp . Efter detta kommer inte mottagaren att reagerar på fjärrkontrollen.
Skickar du istället en grupp-från från fjärrkontrollen raderas hela minnet i mottagaren.

Tomazo
Posts: 6
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Kan man rensa en fjärrkontroll?

Post by Tomazo » Sat Jul 11, 2020 7:06 pm

Tack då vet jag. Får prova mig fram då jag blandat ihop enheterna

Post Reply