Telldus inne/ute termo/hygro 433MHZ syns inte i Home assistant

http://karpero.mine.nu/ha

Moderators: tom_rosenback, Daniel, Telldus

Post Reply
chilidonut
Posts: 10
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Telldus inne/ute termo/hygro 433MHZ syns inte i Home assistant

Post by chilidonut » Wed Jun 12, 2019 1:42 am

Jag har försökt att få in termometern i Home assistant via en Tellstick Duo men bara den ena av dom två sensorerna syns åt gången.
En mer detaljerad beskrivning av problemet finns på: https://www.reddit.com/r/homeassistant/ ... in_hassio/

Nån som har en lösning?

tom_rosenback
Posts: 774
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Contact:

Re: Telldus inne/ute termo/hygro 433MHZ syns inte i Home assistant

Post by tom_rosenback » Wed Jun 12, 2019 6:00 am

Fel forum.
//Tom

Senaste info och release om/av HomeAutomation hittas här http://karpero.mine.nu/ha
Latest info and release of HomeAutomation can be found here http://karpero.mine.nu/ha

chilidonut
Posts: 10
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Telldus inne/ute termo/hygro 433MHZ syns inte i Home assistant

Post by chilidonut » Wed Jun 12, 2019 9:19 pm

My bad, jag har postat här förut och råkat kalla Home assistant för Home automation :shock:
Behöver dock fortfarande hjälp :D

Post Reply