Page 1 of 1

TelldusCenter tappar live

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by runediva
När internet lägger ner och sedan startar om igen, kopplar TelldusCenter INTE upp igen, utan jag måste starta om programmet! Det måste väl gå att lösa att så att den känner av när den kan koppla upp igen! Väldigt irriterande!

Re: TelldusCenter tappar live

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by micke.prag

Re: TelldusCenter tappar live

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by runediva
Förstår inte svaret? Ska det vara så att TelldusCenter inte kör "Retry" eller?

Re: TelldusCenter tappar live

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by micke.prag
Svaret betyder att vi har rapporterat det som en bugg och ska lösa det till kommande versioner.