Telldus schemaläggare

Moderator: Telldus

Post Reply
Ale22
Posts: 24
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Karlskrona

Telldus schemaläggare

Post by Ale22 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Har ett problem med att en del lampor inte alltid tänds efter att dom är inlagda i Telldus schemaläggare. Det är alltid samma lampor och alltid vid samma klockslag. Är detta ett mjukvaruproblem tro ?
Skulle det isåfall vara bättre att gå över till NexaHome ?
Om man vill använda Nexahome, behöver man isåfall rensa Telldus schemaläggare helt och hållet innan så att dom inte krockar med varann ?

Någon annan som har/haft liknande trubbel ?

Ale22
Posts: 24
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Karlskrona

Post by Ale22 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Har nu provat lite fram och tillbaka med NexaHome, och det funkar till 100%.
Att schemaläggaren ligger någonstans i bakgrunden verkar inte påverka ett smack.
Allt funkar kalasbra. NexaHome var betydligt lättare att använda än jag trodde vid första anblicken. Det finns en hel del nyttiga finesser också, lite synd dock att manualen är lite "svåråtkomlig".

Post Reply