Page 1 of 2

EventGhost plug-in: Bugg i dll fil???

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by krambriw
Hej, det finns en bugg någonstans i dll-filen.

Om jag klickar på gröna högerpilen i EG upprepade gånger (35-40 ggr) så får jag nedanstående eller liknande returvärde från dll-anropet.

Styrningen av Tellsticken fortsätter att fungera men returvärdet blir aldrig mer det förväntade "True".

Efter omstart av EG kan man börja om och felet kommer förr eller senare.

mvh Walter


09:09:37 TellStick: Turn on C1
09:09:38 TellStick: Turn on C1
09:09:39 TellStick: Turn on C1
09:09:39 TellStick: Turn on C1
09:09:40 TellStick: Turn on C1
09:09:42 TellStick: Turn on C1
09:09:42 TellStick: Turn on C1
09:09:44 TellStick: Turn on C1
09:09:44 Return-value ret: 52445441
09:09:44 An error occurred while trying to transmit
09:09:47 TellStick: Turn on C1
09:09:47 Return-value ret: 52445441
09:09:47 An error occurred while trying to transmit
09:09:47 TellStick: Turn on C1
09:09:48 Return-value ret: 52445441
09:09:48 An error occurred while trying to transmit

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Prostetnic
Jag har samma problem.

MVH
Prostetnic

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Frater
Japp, samma sak här.
skumma är att i en del fall så går styrsignalen fram till mottagaren trots att felet dyker upp i loggen, verkar lite inkonsekvent.

Ny här föresten. Hej alla =)

//Frater

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by krambriw
Är det ingen som orkar ta detta på allvar???

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by riksvag
Även jag har samma problem. EG tar 100% av CPU och megamycket minne med tellstick-dllen laddad, dock först efter felmeddelandena. Något måste göras, jag slantade 700 spänn för denna, och är på god väg att reklamera.

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by micke.prag
Vi håller på att titta på detta. Vi har dock inte hittat orsaken ännu.

Status på detta?

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by mickelin
Något nytt om detta problem? Jag får samma felmeddelande och efter ett tag verkar det som om TellSticken inte längre skickar ut några signaler. Efter att ha startat om EG funkar det ett tag, sedan samma fel igen.

Samma problem här...

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by bondi
... Kan vi få ett svar på hur ert arbete med att åtgärda detta går? Har ni någon lösning nära förestående? Vi är uppenbarligen många som lider av detta och det är just i sådana här sammanhang (tillsammans med EventGhost) som Tellstick är intressant.

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by micke.prag
När vi testar med version 1.2.2 får vi samma problem som ni beskriver. I vår senaste version kan vi dock inte återskapa problemet. Dock är väldigt mycket brutet för tillfället vilket gör att vi inte kan publicera en beta ännu.

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by krambriw
Är detta åtgärdat i ver 1.2.3 ???

mvh Walter

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by fredrik.gullberg
Fixen för EventGhost kommer inte förrän i v2.

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Prostetnic
När kommer v2?

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by fredrik.gullberg
Kan dessvärre inte säga något datum, men vi jobbar hårt med den.

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Prostetnic
Ok jag förstår, men kan du ge en vink om hur lång tid? Dagar, veckor, månader, år?

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by micke.prag
Veckor till 1-2 månader låter troligt.