TelldusService.exe

Moderator: Telldus

Post Reply
bgma1961
Posts: 24
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norrköping

TelldusService.exe

Post by bgma1961 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej,

Upptäckte idag, trots att jag inte hadde någon DUO ansluten till datorn så fick jag in värden när jag pollade med tdSensor & tdSensorValue.
Finns det någon funktion som man kan ropa på och nolla cachen utan att behöva starta om TelldusService.exe?

Jag undrar oxo var kommer timestamp:en ifrån verkar inte stämma med någon klocka?


/Bengt-Göran
/Bengt-Göran

stefan.persson
Posts: 353
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusService.exe

Post by stefan.persson » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Pollade värden är de senast mottagna, det går alltså att få värden även när Duon inte är ansluten. Timestampet visar när det senast mottogs någon sensordata. I dagsläget går det inte att nollställa dem, har du möjlighet att jämföra timestamp för att se om värdena redan har pollats?

Timestamp baseras på tiden i din dator.
Stefan Persson
Software
Telldus Technologies

bgma1961
Posts: 24
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norrköping

Re: TelldusService.exe

Post by bgma1961 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Tackar för det...
/Bengt-Göran

Post Reply