Qubino Flush shutter

Moderator: Telldus

Post Reply
Marcus74
Posts: 1
Joined: Sat Oct 20, 2018 1:32 pm

Qubino Flush shutter

Post by Marcus74 » Thu Nov 01, 2018 10:39 am

Jag har ett problem med qubino shutter, kopplat den till att styra en rullgardin så långt inga problem, men den visas som både lampa och rullgardin i telldus live, vill att den bara visas som rullgardin (utan lampfunktionen)

Hoppas ngn förstår och kan hjälpa....

Gizmo_Erik
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Qubino Flush shutter

Post by Gizmo_Erik » Tue Aug 25, 2020 10:22 pm

Jag förstår precis, men vännerna på Telldus förstod ingenting. Har detta löst sig för dig och i så fall hur? Jag slänger snart ut alltihop....

GG_GBG
Posts: 7
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Qubino Flush shutter

Post by GG_GBG » Wed Sep 09, 2020 9:41 am

Dölj lampan?
Jag har en aeotec dimmer 2 och den dyker upp som 3 olika enheter, var av 2 är helt obrukbara. Bara att dölja.

Post Reply