Aeotec Doorbell 6

Moderator: Telldus

Post Reply
okdahl
Posts: 2
Joined: Sat Mar 06, 2021 7:36 pm

Aeotec Doorbell 6

Post by okdahl » Tue Mar 23, 2021 9:41 pm

Hej, jag köpte en Aeotec Doorbell 6, men det finns inget gränssnitt för att hantera den via Telldus. Det finns ett gränssnitt för att lägga in inställningar (parameter, size och value), men jag förstår verkligen inte hur man ska göra för att t.ex. ändra ringsignal och sänka volymen på ringklockan. Just nu låter den galet högt, vilket är standard. Någon som vet? Tack på förhand!

etompau
Posts: 2362
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Skåne

Re: Aeotec Doorbell 6

Post by etompau » Wed Mar 24, 2021 10:26 am

Remarkabelt komplicerad ringklocka och dålig manual.
Man hittar lite info på nätet omkring ljud och volyminställning och det kokar ner till att man får överföra parametrar till klockan
där man anger ID för enheten och "endpoint" (1, 2 eller 3 för ringklocka) sedan därefter volym och ToneID.

okdahl
Posts: 2
Joined: Sat Mar 06, 2021 7:36 pm

Re: Aeotec Doorbell 6

Post by okdahl » Sun Apr 04, 2021 4:20 pm

Har du tips hur man ska göra? Jag förstår verkligen ingenting och då är jag ändå lite teknisk, trodde jag. ;0)

Post Reply