problem med sensorer

http://karpero.mine.nu/ha

Moderators: tom_rosenback, Daniel, Telldus

Post Reply
hylsan
Posts: 158
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: skåne, sweden

problem med sensorer

Post by hylsan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej på er,

Länge sedan jag hittade på något med min installation nu så kände det var dags, och då dök ju det upp lite bekymmer...
Köpte en bunt temp-/fukt-sensorer från utlandet som "är samma" som Telldus men jag får dem inte att fungera och då börjar man onekligen fundera på om jag varit dumsnål eller bara dum :roll: :)

Visst ska man inte behöva göra något direkt för att de ska tycka upp när man kör tdtool -l ?

tom_rosenback
Posts: 778
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Contact:

Re: problem med sensorer

Post by tom_rosenback » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Dom skall nog automatiskt dyka upp under listningen av enheter och sensorer
//Tom

Senaste info och release om/av HomeAutomation hittas här http://karpero.mine.nu/ha
Latest info and release of HomeAutomation can be found here http://karpero.mine.nu/ha

hylsan
Posts: 158
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: skåne, sweden

Re: problem med sensorer

Post by hylsan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Tusan också...dumsnål då med andra ord :banghead:

Post Reply