Alsultnings porblem TellStick ZNet Lite v1.0.7

Moderator: Telldus

Post Reply
moziz
Posts: 41
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Alsultnings porblem TellStick ZNet Lite v1.0.7

Post by moziz » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hejsan!!

Jag får inte kontakt med min Znet trots att det står att den är online

Jag kan inte slå på enheter i varken app eller på webbsidan.

Den hittar inte enheterna och står bara "laddar vänligen vänta...." (SE BIFOGAD BILD) Har en TellStick Net v4 med men den funkar toppen.

Vf har det blivit så här ? har startat om den utan resultat.

Jag plocka in singnal från skymnings relä får Neten och ska styra enheter på Zneten men det funkar ju tyvärr inte då man inte får kontakt med den på något sätt. Hur ska jag göra.

Image

etompau
Posts: 2261
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Skåne

Re: Alsultnings porblem TellStick ZNet Lite v1.0.7

Post by etompau » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Ser ju skumt ut.
Är det en ny installation, har det fungerat tidigare?

Prova tricket med att tömma webbläsarens cache-minne. Hjälper inte det ska du nog höra med Telldus support.
http://www.telldus.se/support/index

moziz
Posts: 41
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Alsultnings porblem TellStick ZNet Lite v1.0.7

Post by moziz » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

etompau wrote:Ser ju skumt ut.
Är det en ny installation, har det fungerat tidigare?

Prova tricket med att tömma webbläsarens cache-minne. Hjälper inte det ska du nog höra med Telldus support.
http://www.telldus.se/support/index
Har haft installationen ett bra tag och har funkat toppen och varit jätte nöjd.

Men sen la det bara helt plötslig av :S

Har ju varit inne på telldus live och gjort nya händelser men inte den dagen, och så men har ju aldrig varit några problem förut.

b_holmestrand
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Alsultnings porblem TellStick ZNet Lite v1.0.7

Post by b_holmestrand » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Har samma problem som moziz. Har exakt samma uppsättning dvs en NET som fungerar tillsammans med en ZNET V1.0.7. Har fungerat tidigare.

moziz
Posts: 41
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Alsultnings porblem TellStick ZNet Lite v1.0.7

Post by moziz » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

b_holmestrand wrote:Har samma problem som moziz. Har exakt samma uppsättning dvs en NET som fungerar tillsammans med en ZNET V1.0.7. Har fungerat tidigare.

Dom fixa min i dag och det är en bugg som löses i nästa V1.0.8 men dom löste det redan nu på min när jag hörde av mig.

så skriv till supporten

Post Reply