Touchscreen

Moderator: Telldus

Post Reply
Thandir
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Touchscreen

Post by Thandir » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jag har spanat runt lite i forumet och sett några bilder på folk som har en touchscreen i hallen som ser riktigt snyggt ut. Någon som har några bra förslag på bra touchscreens och var man kan få tag på dom ?

tom_rosenback
Posts: 774
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Contact:

Re: Touchscreen

Post by tom_rosenback » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Thandir wrote:Jag har spanat runt lite i forumet och sett några bilder på folk som har en touchscreen i hallen som ser riktigt snyggt ut. Någon som har några bra förslag på bra touchscreens och var man kan få tag på dom ?
http://www.chinavasion.com har ett antal olika storlekar till rätt bra priser.
//Tom

Senaste info och release om/av HomeAutomation hittas här http://karpero.mine.nu/ha
Latest info and release of HomeAutomation can be found here http://karpero.mine.nu/ha

hylsan
Posts: 158
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: skåne, sweden

Post by hylsan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

drägel, var du verkligen tvungen att posta en länk med billiga touchscreens...?

Nu behöver man bara trådlös överföring av bild o usb :)

/Hylsan

tom_rosenback
Posts: 774
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Contact:

Post by tom_rosenback » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

hehe, har själv kollat länge på touchscreens till hallen (speciellt nu när jag fått klar tecken från regeringen :D) men det är det där med VGA & USB kabel som är ett litet problem.
//Tom

Senaste info och release om/av HomeAutomation hittas här http://karpero.mine.nu/ha
Latest info and release of HomeAutomation can be found here http://karpero.mine.nu/ha

hylsan
Posts: 158
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: skåne, sweden

Post by hylsan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

mm...
http://www.chinavasion.com/product_info ... creen-169/

Denna är i minsta lagret men där verkar VGA+USB vara sommankörd i en kabel vilket skulle underlätta. Men det är ju fortfarande svårt att dra +25m VGA kabel.

Det finns ju trådlösa AV-sändare man kanske kunde modda lite. Skicka ut signalen som s-video så "borde" det gå...

Vi kanske ska sam-beställa? :)

/Hylsan

tom_rosenback
Posts: 774
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Contact:

Post by tom_rosenback » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

hylsan wrote:mm...
http://www.chinavasion.com/product_info ... creen-169/

Denna är i minsta lagret men där verkar VGA+USB vara sommankörd i en kabel vilket skulle underlätta. Men det är ju fortfarande svårt att dra +25m VGA kabel.

Det finns ju trådlösa AV-sändare man kanske kunde modda lite. Skicka ut signalen som s-video så "borde" det gå...

Vi kanske ska sam-beställa? :)

/Hylsan
Dom har nog både 10, 12 och 15 tums touchscreens också.
//Tom

Senaste info och release om/av HomeAutomation hittas här http://karpero.mine.nu/ha
Latest info and release of HomeAutomation can be found here http://karpero.mine.nu/ha

hylsan
Posts: 158
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: skåne, sweden

Post by hylsan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

jo...men iaf 10-tummaren hade separat VGA kabel, dvs två kablar att dra.

Funderar på 8-tummaren faktiskt..behöver en touchscreen till min HTPC och då är det lagom med 8" widescreen.

/Hylsan

tom_rosenback
Posts: 774
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Contact:

Post by tom_rosenback » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

hylsan wrote:jo...men iaf 10-tummaren hade separat VGA kabel, dvs två kablar att dra.

Funderar på 8-tummaren faktiskt..behöver en touchscreen till min HTPC och då är det lagom med 8" widescreen.

/Hylsan
8 tummaren blir säkert bra då.
//Tom

Senaste info och release om/av HomeAutomation hittas här http://karpero.mine.nu/ha
Latest info and release of HomeAutomation can be found here http://karpero.mine.nu/ha

mrmagnuz
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Post by mrmagnuz » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Finns en på Kjell o co

http://www.kjell.com/content/templates/ ... ,666500000

7"
800*600

Kanske kan vara nåt?

//Magnus

Bomben2k
Posts: 44
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Post by Bomben2k » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

http://shop.datagubben.se/se/grp/bildskarmar.php

därifrån köpte jag min 7". funkar superb.

HLi
Posts: 10
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Post by HLi » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Har en asus eeetop som är en dator med 15" touchscreen som funkar utmärkt, kör med andys homecontrol program som funkar lysande för mig. finns bilder på hans hemsida http://andyshomecontrol.webs.com/

Post Reply