Page 1 of 1

LÄsa in fjärrkontrollkoder via duo?

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by tbear
Hej,
Inte hittat hur man gör, men jag skulle vilja läsa in vilka koder som fjärrkontrollen jag har sänder, jag har försökt att använda scan via telldus center, men det dyker inte upp några siffror där.

Fjärrkontrollen är den som kommer med Julas trepack
(vill läsa in denna för jag skulle vilja att telldus skickade samma koder som fjärrkontrollen)
Tellstick reagerar (blinkar) när jag trycker på fjärrkontrollen, men hur kan man få fram vilken kod som tas emot?

Re: LÄsa in fjärrkontrollkoder via duo?

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by egilj
Hei!

Valgte du en fabrikant og en type mottaker (self-learning, eller code-switch) før du klikket Scan?
Det må du gjøre, da den ikke finner noe ellers.

Antar at du har en pakke med Julas merke "Anslut" ?, hvis det ikke ligger et valg for det i siste versjon (2.1.1) av Telldus Center, så finner du det her på forumet.
Regner med at du finner det du trenger ved å søke i forumet med søkeord anslut.

Tror de bruker arctech protokollen, prøv med Nexa, eller Proove self Learning.

Mvh
Egil

Sv: LÄsa in fjärrkontrollkoder via duo?

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by tbear
Tack för svaret
Jag har gjort det du föreslår men har senaste versionen av telldus home center, kanske det som är problemet...
Jag har inga problem att få mina anslut mottagare att fungera, men skulle vilja att tellstick skickar samma signal som en fjärrkontroll

Har sökt i forumet också, men hittar inget.

Tycker att man borde kunna logga vad tellstick tar emot och hitta det den vägen.

Re: LÄsa in fjärrkontrollkoder via duo?

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by egilj
Hei!

Du kan bruke gratisprogramvaren eventghost, med plugin for tellstick, eller tellstick Duo.
Den logger alt, og du kan da utføre mye forskjellig, bla. motta fra en fjernkontroll og sende ut det samme, eller noe annet.
På den måten kan man f.eks. bruke en fjernkontroll som er kompatibel med Tellstick Duo, og sende noe annet ut til mottakere som ikke er kompatibel med fjernkontrollen.
Eller f. eks. programmere bare en kode i en mottaker, bruke flere sendere av forskjellige typer - så tar Duoen i mot signalene, men sender ut det samme signalet.
Helt uavhengig av hvilken fjernkontroll du bruker, remapping på en måte.

Mvh
Egil