Page 1 of 1

Kan man rensa en fjärrkontroll?

Posted: Fri Jul 10, 2020 6:20 pm
by Tomazo
Har mängder med prylar som använt till olika saker under åren och har idag ingen koll på vad som är programmerat med vad.
Köpte idag en ny mottagare och ville använda en gammal fjärrkontroll (Telldus EWT0006) som inte användes men den var redan ansluten till inbyggda mottagare då taklamporna tändes. Finns det något sätt att rensa en fjärrkontroll så att den inte påverkar tidigare mottagare?

Re: Kan man rensa en fjärrkontroll?

Posted: Sat Jul 11, 2020 7:28 am
by etompau
Fjärrkontrollen kan du inte rensa eller göra något med. Du får istället radera minnespositionen i din mottagare som styrs av fjärrkontrollen.
Sätt berörd mottagare i upplärningsläge och skicka sedan en från-signal från fjärrkontrollen och berörd knapp . Efter detta kommer inte mottagaren att reagerar på fjärrkontrollen.
Skickar du istället en grupp-från från fjärrkontrollen raderas hela minnet i mottagaren.

Re: Kan man rensa en fjärrkontroll?

Posted: Sat Jul 11, 2020 7:06 pm
by Tomazo
Tack då vet jag. Får prova mig fram då jag blandat ihop enheterna