Page 1 of 1

Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sun Dec 08, 2019 4:12 pm
by fletch
Jag har precis köpt en Znet lite v2 och kan inte lägga till den på sidan. I appen går det bra att göra det men där kan jag inte lägga till mina 433,92 enheter ju.
Och har jag lagt till den i appen så ser jag ändå inte den på sidan. Är det någon som vet vad jag gör för fel?
Har kört tellstick duo med en raspberry pi innan men köpte denna för jag inte orkade pilla mera :D.

Den hittar antagligen den för jag får upp "A location of type "" wants to link itself with your account." men när jag klickar activate så kommer jag till inlogg sidan igen.

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sun Dec 08, 2019 5:43 pm
by etompau
Försöker hänga med på din beskrivning. Har du lagt till din ZNet via appen? I så fall ska det inte göras något mer med detta.
Vad ser du i webb-gränssnittet och under platser?

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sun Dec 08, 2019 5:57 pm
by fletch
Jag har lagt till den via app och den är online står det i appen. Men jag kan inte se den i webbläsaren på datorn.
Tar jag bort den ur appen och försöker lägga till den i webbläsaren så står det att det är fel eller för gammal token.

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sun Dec 08, 2019 6:04 pm
by etompau
Låter som det har gjorts några felgrepp här. Kanske får supporten reda ut vad som gått fel.
Det är märkligt att du inte kan se din enhet under "platser" i Telldus Live, när den är online i appen.

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sun Dec 08, 2019 6:16 pm
by fletch
Ja det tycker jag med. Eller varför kan jag inte lägga till i webbläsaren.

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sun Dec 08, 2019 6:43 pm
by etompau
Du ska inte behöva ge dig på att lägga till din enhet fler gånger. Uppenbart är att den är online, så det blir bara fel om du ger dig på denna process fler gånger.
Svårt på distans att säga vad som går fel, men som sagt, vad ser du under menyn "Hantera Platser" när du använder webbläsaren och loggar in på ditt live-konto?

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sun Dec 08, 2019 7:02 pm
by fletch
Detta ser jag. Och jag antar att det är den. Men om jag klickar på activate så ska jag skriva vad den heter och godkänna den så kommer jag tillbaka till start sidan. Och den blir inte tillagd.

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sun Dec 08, 2019 7:17 pm
by etompau
Du använder samma login (användarnamn/lösenord) på webben som i appen, alltså du har bara ett konto på Live?!
Testa med att rensa cache-minnet i webbläsare, hjälper inte det, får nog supporten försöka reda ut detta.

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Tue Dec 10, 2019 2:04 pm
by etompau
Hur gick det med ditt registreringsproblem?
För andra som kanske råkar ut för ett liknande fel är det värdefullt att veta hur man kan fixa felet.

Re: Kan inte registrera Znet lite v2

Posted: Sat Jan 11, 2020 9:04 pm
by herman
Jag har exakt samma problem med min sprillans nya Znet lite v2. Det löste sig genom att kontakta support.