Sensors not working in Telldus center

Moderator: Telldus

Post Reply
zetan
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Sensors not working in Telldus center

Post by zetan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hi!
I have installed a sensor for temp. and humidity . and it has worked for some days now but suddenly the temp icon is not there in the software any more.
I have tried to uninstall an reinstall telldus center.

I use tellstick duo. I have also updated the firmwire on the tellstick duo.

Does anyone know how to fix this how to get to the sensor page again?
Attachments
Untitled.jpg
preview of my telldus center window
Untitled.jpg (66.62 KiB) Viewed 7418 times

RiDDLeRN
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Sensors not working in Telldus center

Post by RiDDLeRN » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Since about 2 weeks ago I've got the same problem. Sensors are not showing in Telldus Center anymore. The Tellstick Duo receives updates from the sensors according to tdtool.exe --list-sensors. Reinstalling, revert firmware etc doesn't work.
How do Telldus Center read this information? Trough Windows Registry? If so, it can be the Antivirus program that is blocking the Registry. But that's just a theory.

pabben
Posts: 21
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Sensors not working in Telldus center

Post by pabben » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

I solved this by deleting all sensors in register:
1: Run "regedit"
2: Browse to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Telldus\TelldusCenter\com.telldus.sensors\sensors" and remove the folder "sensors"
3: Restart TelldusCenter

Post Reply