Telldus Live! - Ta bort sensorer?

Moderator: Telldus

Post Reply
Jocke.Sve
Posts: 15
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Telldus Live! - Ta bort sensorer?

Post by Jocke.Sve » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Finns det något sätt att ta bort oanvända/gamla sensorer från Telldus Live?

Jag har två okända ('Device' 1 & 'Device 9') som jag inte tycks kunna ta bort eller ens dölja för gott...
Image
Några tips?

etompau
Posts: 2281
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Skåne

Re: Telldus Live! - Ta bort sensorer?

Post by etompau » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Ett tips är att du klickar på aktuell "Device", väljer "Redigera sensor" och markerar "Ignorerad".
Givare som inte uppdateras på några veckor försvinner automatiskt från listan.

Jocke.Sve
Posts: 15
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Telldus Live! - Ta bort sensorer?

Post by Jocke.Sve » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

OK, tack!
Då är det bara att vänta och se... :roll:

Post Reply