Lösning på temperaturloggning

Moderator: Telldus

Svegarn
Posts: 5
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by Svegarn » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Finemang!! Detta ser ju riktigt bra ut :-) Kanon jobb.

X3M King
Posts: 27
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by X3M King » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

förslag på add on.

Har precis insett att jag har endast 14%luftfuktighet i sovrummet och det kan förklara en del sömnproblem.

Har nyss köpt en luftfuktare så om man kan be programmet kolla om luftfuktigheten är under X% så startar denna enheten och slås av om det är över X%

henkepenka
Posts: 86
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by henkepenka » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

X3M King wrote:förslag på add on.

Har precis insett att jag har endast 14%luftfuktighet i sovrummet och det kan förklara en del sömnproblem.

Har nyss köpt en luftfuktare så om man kan be programmet kolla om luftfuktigheten är under X% så startar denna enheten och slås av om det är över X%
Precis denna funktionalitet kommer implementeras imorgon kväll. :)

X3M King
Posts: 27
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by X3M King » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

henkepenka wrote:
X3M King wrote:förslag på add on.

Har precis insett att jag har endast 14%luftfuktighet i sovrummet och det kan förklara en del sömnproblem.

Har nyss köpt en luftfuktare så om man kan be programmet kolla om luftfuktigheten är under X% så startar denna enheten och slås av om det är över X%
Precis denna funktionalitet kommer implementeras imorgon kväll. :)

Sweeet.

Kan du lägga in så man slipper använda programmet

http://download.cnet.com/AutoRefresher- ... 62693.html

också.

Så det är autorefrech på sidan om man vill :-)

Zapper
Posts: 212
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Där det är kallt

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by Zapper » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

X3M King wrote:förslag på add on.

Har precis insett att jag har endast 14%luftfuktighet i sovrummet och det kan förklara en del sömnproblem.

Har nyss köpt en luftfuktare så om man kan be programmet kolla om luftfuktigheten är under X% så startar denna enheten och slås av om det är över X%
Brukar inte de flesta luftfuktare ha inbyggd sensor å kan hantera det hela själv.

X3M King
Posts: 27
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by X3M King » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Zapper wrote:
X3M King wrote:förslag på add on.

Har precis insett att jag har endast 14%luftfuktighet i sovrummet och det kan förklara en del sömnproblem.

Har nyss köpt en luftfuktare så om man kan be programmet kolla om luftfuktigheten är under X% så startar denna enheten och slås av om det är över X%
Brukar inte de flesta luftfuktare ha inbyggd sensor å kan hantera det hela själv.
Det stämmer. Den löser det själv.

Så jag var tvungen att prova funktionen ändå så när luftfuktigheten är över 40% tänds en lampa

Henrik har du fått mina mail ang design?

henkepenka
Posts: 86
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by henkepenka » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

X3M King wrote:
Henrik har du fått mina mail ang design?
Ja, det har jag och jag skickade ett svar nu.

DanneG
Posts: 4
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by DanneG » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Är det något problem med sidan eller finns det begränsning på hur många sensorer man kan ha?
Funkade perfekt idag med 2 givare men när jag lastade in alla 5 så försvann graferna och min max.

DanneG
Posts: 4
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by DanneG » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Testat nu och felet kommer när jag kör en sensor med hygrometer, då ballar alla grafer mm ut

henkepenka
Posts: 86
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by henkepenka » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

DanneG wrote:Testat nu och felet kommer när jag kör en sensor med hygrometer, då ballar alla grafer mm ut
Kan du maila din e-postadress till henkepenka@gmail.com så jag kan kika...

jorang
Posts: 259
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norway

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by jorang » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jeg har 11 sensorer, men merker ikke dette problemet.

Pga så mange sensorer hadde det vært fint med en "deselect all"-knapp slik at jeg heller kunne plukke sensorer som skal synes i grafene i stedet for å starte med alle og måtte velge bort 20 stk for å rydde i bildet (20 entiteter fordi de fleste har både temp og hygro)
______________________________
Mvh/ BR JoranG

DanneG
Posts: 4
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by DanneG » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Det hoppade igång tillslut. Suverän tjänst!

X3M King
Posts: 27
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by X3M King » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

är sidan under uppdatering ?

henkepenka
Posts: 86
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by henkepenka » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

X3M King wrote:är sidan under uppdatering ?
Jag har precis lagt upp en funktion för glömt lösenord och råkade tyvärr ställa till problem med lösenorden... =/

Så har ni problem att logga in var vänliga att gå till http://www.googleandroid.se/tellstick/f ... ssword.php för att återställa ditt lösenord.

X3M King
Posts: 27
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Lösning på temperaturloggning

Post by X3M King » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

henkepenka wrote:
X3M King wrote:är sidan under uppdatering ?
Jag har precis lagt upp en funktion för glömt lösenord och råkade tyvärr ställa till problem med lösenorden... =/

Så har ni problem att logga in var vänliga att gå till http://www.googleandroid.se/tellstick/f ... ssword.php för att återställa ditt lösenord.

Kanon. Tack.


Edit: We are back on track.

Post Reply