TelldusLive fungerar inte

Moderator: Telldus

Discotime
Posts: 14
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Gothenburg-Sweden

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Discotime » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej.

Kan inte logga in på Telldus Live nu och ca 30 minuter tillbaka.

Dock så släcks mina lampor enl mina schema i Telldus Live.

Är VÄLDIGT osäker på om jag har köpt rätt Tellstick. Har en Net
men man kanske skulle valt en Duo. Det verkar mindre problem
med den, men man måste ju ha datorn igång, vilket jag inte vill.

//Michael

nickolo
Posts: 52
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by nickolo » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Japp !!
Här funkar det inte heller.
Hoppas verkligen att min motrovärmare funkar imorron bitti annars vet jag en som blir vansinning.

runediva
Posts: 21
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by runediva » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Finns det ingen som jobbar som håller koll på servrarna?
Dålig stil tycker jag, lite för ofta live är nere!
4 GB internminne
Windows XP
Tellstick batch 14
TelldusCenter 2.1.1

SteenF
Posts: 9
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by SteenF » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Vibes wrote:
kenthie wrote:Nu funkade inte live fr mig. Jag fick släcka manuellt, dvs med att rycka ut sladden

/K
Det här är bara patetisk.. ska gå och lägga mig nu och har många lampor kopplade överallt.. såklart ska Live ska ligga nere för femti elfte gången! :banghead: :banghead:
Blir så jävla trött.. (va ni än håller på med) hur svårt ska det vara att spegla sidan på en annan oberoende server eller ha någon form a backup för guds skull?
Det här är ju falsk marknadsföring så det bara smäller om det! :banghead:

//riktigt besviken kund!
Instämmer!!!!!!!!!!!!!
Börja visa att Tellstick.net är något att räkna med snarast. :evil:

peswe
Posts: 63
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by peswe » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Telldus Live är nere.
Varför står det inte en rad om detta på hemsidan?
http://www.telldus.com/

"Operational Status
11 dec
There are no known problems right now."

Stämmer inte direkt med verkligheten...

När ska man kuna börja lita på att denna produkt fungerar som den ska? Det är ju definitivt inte stabilt med en extern server. Hur långt borta är det innan vi kan köra Telldus.NET lokalt?

/Peter

SebRaz
Posts: 268
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by SebRaz » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Verkar vara stora problem. Min Tellstick Net dyker upp som "ny" i http://live.telldus.com, man kan heller inte se några enheter.

Det går inte att logga in via några applikationer eller liknande.
Kontrollera din Tellstick via iPhone med TellEvent - http://about.me/langstrom - http://hemautomation.io -

Herte
Posts: 42
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Herte » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Nu är det väl verkligen dags att Telldus lägger ner verksamheten. Dom verkar ju helt oförmögna att hålla igång systemet och verkar helt ovilliga att informera sina kunder om vad som händer.

Gohenke
Posts: 5
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Gohenke » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Ligger helt nere....

scherdin
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by scherdin » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Tråkigt att starta bilen vid -15 grader utan att motorvärmaren varit igång. Har just nu inget stort förtroende för Telldus och deras produkter/tjänster. Återstår att se om de själva är medvetna om problemen och hur de agerar (inte agerar). När det kommer till saker som är viktiga att de fungerar så måste jag därför sluta använda Telldus NET. Tråkigt för en så annars bra idé.

peswe
Posts: 63
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by peswe » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Fjärrbrytarna, som jag schemalagt i Telldus Live, ploppade igång för en kvart sedan. Då blev det åtminstone ljust i huset.
Bra tänkte jag i min enfald, då blev serverstoppet "bara" 7 timmar långt.

Däremot var fjärrbrytarna till motorvärmarna, som jag triggat via Tasker/Remotestick var stendöda.
Lika stendöd är inloggningen på Telldus Live :(

Behöver jag säga att just nu är Telldus WAF-faktor (Wife Acceptance Faktor) kallare än de -18°C som utomhustermometern visar... :evil:

Goktytan
Posts: 38
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Goktytan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Samma här , ligger nere för tillfället. IGEN :banghead:
MVH Goktytan
________________________________________
27" iMac
TellStick ZNet Lite v2 v1.0.11
Rpi2+ Razberry - Domoticz

Goktytan
Posts: 38
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Goktytan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Ingen info på twitter heller.
MVH Goktytan
________________________________________
27" iMac
TellStick ZNet Lite v2 v1.0.11
Rpi2+ Razberry - Domoticz

altzi
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by altzi » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Skönt att det inte bara var jag :/

Nexauser
Posts: 59
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Nexauser » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

peswe wrote:Fjärrbrytarna, som jag schemalagt i Telldus Live, ploppade igång för en kvart sedan. Då blev det åtminstone ljust i huset.
Bra tänkte jag i min enfald, då blev serverstoppet "bara" 7 timmar långt.

Däremot var fjärrbrytarna till motorvärmarna, som jag triggat via Tasker/Remotestick var stendöda.
Lika stendöd är inloggningen på Telldus Live :(

Behöver jag säga att just nu är Telldus WAF-faktor (Wife Acceptance Faktor) kallare än de -18°C som utomhustermometern visar... :evil:
Samma här det som styrs direkt via Live gick igång men inte det som triggas via Tasker/Remotestick. Det går inte att logga in på Live och således fungerar inte Remotestick heller.
Kom åtminstone med en bekräftelse på att Live styr det som ligger där så man vet om man skall ta sig hem från jobbet eller inte för att hantera saker manuellt eller om man kan sitta lugnt i båten.

jorang
Posts: 259
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norway

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by jorang » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

+1
______________________________
Mvh/ BR JoranG

Post Reply