TelldusLive fungerar inte

Moderator: Telldus

tronde
Posts: 600
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by tronde » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

jorang wrote:
Vel - sensoren ble oppdatert noen få minutter før den døde igjen. Nå er kl 21:55, og den har ikke oppdatert siden 19:47...
Det som er interessant, er at sensorer kommer tilbake ved omstart.

Jeg har flere ganger observert at tre og fire sensorer dør på samme tidspunkt +/- 1 minutt, og at de kommer tilbake ved omstart. Da kan det i alle fall ikke være sensorene det er noe galt med.

Hvis alle som opplever at døde sensorer kommer tilbake ved omstart, eller at flere dør på samme tidspunkt melder dette til support, er det håp om at de kan finne ut hvorfor.

Vibes
Posts: 20
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Vibes » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

WTF! Telldus live nere nu igen? Folk är ju beroende av att skiten fungerar för fan.. bättre upptid tack!

SebRaz
Posts: 268
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by SebRaz » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Vibes wrote:WTF! Telldus live nere nu igen? Folk är ju beroende av att skiten fungerar för fan.. bättre upptid tack!
Ja, har varit nere i 24 minuter :/

edit: 31 minuter var det visst.
Kontrollera din Tellstick via iPhone med TellEvent - http://about.me/langstrom - http://hemautomation.io -

Goktytan
Posts: 38
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Sv: TelldusLive fungerar inte

Post by Goktytan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Nu ligger det nere helt hos mig, stendött appen får ine kontakt med servern står det, börjar bli väldigt frustrerande nu.
MVH Goktytan
________________________________________
27" iMac
TellStick ZNet Lite v2 v1.0.11
Rpi2+ Razberry - Domoticz

Vibes
Posts: 20
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Sv: TelldusLive fungerar inte

Post by Vibes » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Goktytan wrote:Nu ligger det nere helt hos mig, stendött appen får ine kontakt med servern står det, börjar bli väldigt frustrerande nu.
Såklart det är frusterande! Hur svårt ska det vara!

Dale
Posts: 75
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Dale » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Vibes wrote:WTF! Telldus live nere nu igen? Folk är ju beroende av att skiten fungerar för fan.. bättre upptid tack!
+1
\\d
4 Net, 3 Duo & 64 sensorer + 14 RPi's
4 Net, 3 Duo, 14 RPi, 2 reporter & 64+ givare
This message was made using 100% recycled electrons!

jorang
Posts: 259
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norway

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by jorang » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

+1
______________________________
Mvh/ BR JoranG

Vinnalott
Posts: 12
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

TelldusLive fungerar inte

Post by Vinnalott » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Argh, HE***TES telldus live! nå er det så sykt tregt, tar 4-5 minutter å skru på 6 lamper. Må trykke av/på flere ganger. Drit ustabilt. Nå må dere for pokker skjerpe dere, Telldus, dette er uholdbart! Gi oss i det minste mulighet til å styre tellstick'en (net) med lokal software når dere f**n meg ikke klarer å drifte den sentrale tjenesten deres stabilt!
Last edited by Vinnalott on Sun Nov 11, 2012 3:14 pm, edited 1 time in total.

jorang
Posts: 259
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norway

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by jorang » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

.... language ..... :shock:
______________________________
Mvh/ BR JoranG

Goktytan
Posts: 38
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Goktytan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Inte för att vara tjatig men nu är det dax igen :evil: :evil: :evil: :argue: :banghead:

Could not select database: telldus_live@olivia.machine.telldus.com
MVH Goktytan
________________________________________
27" iMac
TellStick ZNet Lite v2 v1.0.11
Rpi2+ Razberry - Domoticz

Vibes
Posts: 20
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Vibes » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Goktytan wrote:Inte för att vara tjatig men nu är det dax igen :evil: :evil: :evil: :argue: :banghead:

Could not select database: telldus_live@olivia.machine.telldus.com
:banghead: :banghead: :banghead: För i helvete :banghead: :banghead: :banghead:

Dale
Posts: 75
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Dale » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Nu verkar den där hobbyverksamheten Telldus live vara nere för tredje gången denna helg. E de bra eller dåligt?
\\d
4 Net, 3 Duo & 64 sensorer + 14 RPi's
4 Net, 3 Duo, 14 RPi, 2 reporter & 64+ givare
This message was made using 100% recycled electrons!

esbemb
Posts: 6
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by esbemb » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Could not select database: telldus_live@olivia.machine.telldus.com

Kära Telldus, jag är så trött... Det är så oprofessionellt... Jag vill ha mina pengar tillbaka.

Todde
Posts: 16
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Todde » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

JA och aldrig några svar

FreddanB
Posts: 26
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

TelldusLive fungerar inte

Post by FreddanB » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hur svårt kan det vara med info ? Ni klarar tydligen inte av att hosta tjänsten så ni ska två gratisråd.
1. Lämna över till någon som kan
2. Lägg ner och be om ursäkt.
Last edited by FreddanB on Sun Nov 11, 2012 4:12 pm, edited 1 time in total.

Post Reply