TelldusLive fungerar inte

Moderator: Telldus

Goktytan
Posts: 38
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

TelldusLive fungerar inte

Post by Goktytan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Men glöm inte att för 16 timmar sen så meddelade de på Twitter

https://twitter.com/telldus/status/267407844268204032
MVH Goktytan
________________________________________
27" iMac
TellStick ZNet Lite v2 v1.0.11
Rpi2+ Razberry - Domoticz

FreddanB
Posts: 26
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

TelldusLive fungerar inte

Post by FreddanB » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jag följer dom på Twitter men 16 timmar duger inte, jag vill ha info iaf varannan timme

Pether
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Pether » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Sjukt irriterande när man är beroende av att det fungerar. Som flera andra skriver, information och en rejäl förbättring omgående. Kanske dax att kontakta era återförsäljare och stoppa försäljningen tills dess att ni åtgärdat problemen så det fungerar för redan befintliga kunder!

jorang
Posts: 259
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norway

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by jorang » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Skulle gjerne visst om det i det hele tatt foregår feilretting på helg...
Skjeldne statusoppdateringer kan jo tyde på at de har helg - og starter feilretting først i morgen.........
______________________________
Mvh/ BR JoranG

Goktytan
Posts: 38
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Sv: TelldusLive fungerar inte

Post by Goktytan » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

FreddanB wrote:Jag följer dom på Twitter men 16 timmar duger inte, jag vill ha info iaf varannan timme
Jag håller med dig, jag försökte va lite ironisk.
MVH Goktytan
________________________________________
27" iMac
TellStick ZNet Lite v2 v1.0.11
Rpi2+ Razberry - Domoticz

FreddanB
Posts: 26
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

TelldusLive fungerar inte

Post by FreddanB » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Nu kommer jag in på live och kan iaf starta mina enheter manuellt

FreddanB
Posts: 26
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

TelldusLive fungerar inte

Post by FreddanB » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Goktytan wrote:
FreddanB wrote:Jag följer dom på Twitter men 16 timmar duger inte, jag vill ha info iaf varannan timme
Jag håller med dig, jag försökte va lite ironisk.
Misstänkte det :)

Kallekloven
Posts: 14
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Kallekloven » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Er det generelt så dårlig som dette?
Jeg har kun en tellstick net nå og venter på temp sensorer.
Så jeg har enda ikke prøvd ut systemet.
Men når jeg leser denne tråden så blir jeg litt motløs.

Tellsticken er uåpnet.
Burde jeg bare sende den tilbake?
Kjipt å kjøpe seg frustrasjoner :roll:

tio Pepe
Posts: 42
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by tio Pepe » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Telldus borde verkligen vara mer robust. Den enklaste åtgärden vore att spegla live-sidan på en eller två oberoende servrar till.

jorang
Posts: 259
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norway

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by jorang » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Stadig færre av mine sensorer oppdateres.

Av totalt 7 stk er det nå bare 2 som oppdateres......
______________________________
Mvh/ BR JoranG

Dale
Posts: 75
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Dale » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

jorang wrote:Stadig færre av mine sensorer oppdateres.

Av totalt 7 stk er det nå bare 2 som oppdateres......
Samma här. Startade om Tellstick Net och då dök några till upp men det saknas fortfarande tre stycken.
\\d
4 Net, 3 Duo & 64 sensorer + 14 RPi's
4 Net, 3 Duo, 14 RPi, 2 reporter & 64+ givare
This message was made using 100% recycled electrons!

jorang
Posts: 259
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Norway

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by jorang » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Fortsatt ikke i drift? Opplever at situasjonen er status quo - siden i går morres.

Telldus - dette trenger en forklaring!
______________________________
Mvh/ BR JoranG

Masonit
Posts: 79
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Masonit » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Kallekloven wrote:Er det generelt så dårlig som dette?
Jeg har kun en tellstick net nå og venter på temp sensorer.
Så jeg har enda ikke prøvd ut systemet.
Men når jeg leser denne tråden så blir jeg litt motløs.

Tellsticken er uåpnet.
Burde jeg bare sende den tilbake?
Kjipt å kjøpe seg frustrasjoner :roll:
Titta här: http://twitter.com/telldus

Den visar dock bara driftstopp. Den visar inte när tjänsten är så slö att man tror den är ur funktion. Leveransen är ingen vidare. Tur för dem att de inte har SLA mot kunderna.

\Masonit

micke.prag
Site Admin
Posts: 2242
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by micke.prag » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Aktuell serverstatus: http://developer.telldus.com/blog/2012/ ... ver_status

Vi ber också om ursäkt för att vi inte hunnit svarat här på forumet i den utsträckning vi önskat.
Micke Prag
Software
Telldus Technologies

Masonit
Posts: 79
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: TelldusLive fungerar inte

Post by Masonit » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

micke.prag wrote:Aktuell serverstatus: http://developer.telldus.com/blog/2012/ ... ver_status

Vi ber också om ursäkt för att vi inte hunnit svarat här på forumet i den utsträckning vi önskat.
Tack för info.

Men vad är den långsiktiga planen? Läser man på twitter så verkar problemen större än några patchar som ställt till det. Det verkar vara mest brandsläckning och inga långsiktiga lösningar.

\Masonit

Post Reply