Netatmo plugin

Moderator: Telldus

Post Reply
legul
Posts: 9
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Netatmo plugin

Post by legul » Thu Nov 22, 2018 11:07 am

Hej
Jag försöker få Netatmo att skicka väder info till Telldus men det fungerar inte.
Jag har loggat in på min Tellstick ZNet Lite V2, version 1.1.1 och installerat och kopplat plugin till Netatmo.
I Netatmo kan man se att Telldus är registrerad.

Men ingen info skickas. Jag har fått YR och Sonos pluggen att fungera men inte Netatmo.

Någon som vet vad man kan prova för att få det att fungera, förutom att starta om alla enheter. Det är över en månad sedan jag installerade allt.

/Leffe

plun
Posts: 27
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Netatmo plugin

Post by plun » Mon Nov 26, 2018 9:15 am

Ledig idag så har tid att laborera....

I likhet med dig så gick det bra att aktivera pluginet och det såg rätt ut även i Netatmo-konfigurationen.

Sen tog det en stund så fick jag in innegivaren i Telldus Live men inte utegivaren (väderstationen sitter utomlands så jag kan inte labba med den)

Upptäckte sedan att man kan ändra namnen på givarna i Netatmos konfiguration och då hoppade plötsligt även utegivaren igång i Telldus inkl batteristatus.

Så här:
https://imgur.com/a/kWQQ0Oj

(La även in YR-pluggen ua.)

legul
Posts: 9
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Netatmo plugin

Post by legul » Sat Dec 08, 2018 2:06 pm

Intressant
Mina hade inte dykt upp.
Men då provade jag att byta namn på enheterna i Netatmo och Vips så dök dom upp i Telldus, fast utan namn...... men det gick ju lätt att fixa.

Tack

/Leffe

Post Reply