Kan man ha fler än en Tellstick i samma "server"?

Moderator: Telldus

Post Reply
korak
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Kan man ha fler än en Tellstick i samma "server"?

Post by korak » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Som rubriken lyder, går det?

micke.prag
Site Admin
Posts: 2242
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Re: Kan man ha fler än en Tellstick i samma "server"?

Post by micke.prag » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

I vår mjukvara går det ännu inte att koppla ihop en viss enhet med en viss TellStick. Just nu tar den bara den första bästa.

Enheter till TellStick Net går däremot att välja vilken enhet som ska användas.
Micke Prag
Software
Telldus Technologies

gabbano
Posts: 39
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Kan man ha fler än en Tellstick i samma "server"?

Post by gabbano » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Gäller det windows eller linux?
- I linux kan du lätt styra rfcmd mot den tellstick enhet du vill ska styras
- I windows kan du säkert köra flera instanser virtuell... krävs lite mer pill och mer kräm i hårdvaran
Tung pung ger starka ben!

Post Reply