Tellstick Znet Lite V1

Moderator: Telldus

Post Reply
eulflin
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Tellstick Znet Lite V1

Post by eulflin » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej

Jag har problem att överhuvudtaget lära upp mina två Telldus TZVM-100, när jag är inne på Telldus live så kan jag se och även välja att lägga till dem, jag ser mina två platser jag har en för 433 Mhz och den nya ZNet Lite, men när jag försöker lägga till TZWP:en så får jag "Det gick inte att gå in i upplärningsläge. Din plats returnerade ett fel. Försök igen", gissa om jag försökt..... jag har även kollat brandväggen i routern.

Någon som upplevt samma sak?

Alla ideer tages tacksamt emot.

eulflin
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Tellstick Znet Lite V1

Post by eulflin » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej igen

Fick hjälp av supporten, problemet löst på ett väldigt proffesionellt och kundfokuserat sätt, helnöjd. Felet låg i enheten.

kallbar
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Tellstick Znet Lite V1

Post by kallbar » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej,
Jag har samma problem..
Vet du vad dom gjorde?

"Det gick inte att gå in i upplärningsläge. Din plats returnerade ett fel. Försök igen."

kallbar
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Tellstick Znet Lite V1

Post by kallbar » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

kallbar wrote:Hej,
Jag har samma problem..
Vet du vad dom gjorde?

"Det gick inte att gå in i upplärningsläge. Din plats returnerade ett fel. Försök igen."


Startade om min enhet, efter det gick det bra

Post Reply