Page 1 of 1

Fibaro Wall Plug

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Palle
När jag lägger upp den i Telldus Live, så står där okänd tillverkare och okänd modell.
Borde det inte visas rätt tillverkare och modell?
Den fungerar att släcka o tända med, även effekten visas.
Har en Znet V2.

Re: Fibaro Wall Plug

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Palle
Har nu försökt att exkludera den och inkludera den 30 ggr till, fortfarande samma problem.
Även gjort återställning på den, utan resultat. Kan det vara någon bugg i den eller Znet V2?

Re: Fibaro Wall Plug

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Palle
Jävla tråkigt med monolog, men kanske hjälper det någon annan i framtiden.
Har försökt med 3 olika och får samma resultat.
Tror inte att det är fel på alla pluggar som jag testar.

Re: Fibaro Wall Plug

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by reined
Ja, tråkigt när ingen svarar... :cry:
Jag har en "fixad" znet v2 v1.0.11 och en fibaroplugg som fungerar och visar tillverkare och modell som den ska i telldus.. kolla så znet är uppdaterad, även läst att man ska ha pluggen "nära" kontrollen när man inkluderar den.
konstigt att flera olika pluggar inte fungerar..låter lite som att znet inte är ok..

Re: Fibaro Wall Plug

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Dale
Hur går det för er? Har fått den att tända/släcka men det där med se strömförbrukning får jag inte till.

Re: Fibaro Wall Plug

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by PeterF
Jag har två stycken wall plugs och på den ena fungerar strömmätningen men inte på den andra. Har också försökt inkludera / exkludera några gånger utan att det löser problemet. Oerhört konstigt, de båda är köpta vid samma tillfälle.

Re: Fibaro Wall Plug

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Dale
Jag fick skaffa en till plug som jag placerat mellan plug och hub så nu fungerar det som det skall. Verkar vara lite si och så med räckvidd eller om det är nått som stör.

Re: Fibaro Wall Plug

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Mosson
Ja, man får ha ganska tätt mellan sina Z-wave noder, redan vid 5-10 m börjar det bli problem. Strösslar emellan med lite väggpluggar.