Fibaro Wall Plug

Moderator: Telldus

Post Reply
Palle
Posts: 71
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Blekinge

Fibaro Wall Plug

Post by Palle » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

När jag lägger upp den i Telldus Live, så står där okänd tillverkare och okänd modell.
Borde det inte visas rätt tillverkare och modell?
Den fungerar att släcka o tända med, även effekten visas.
Har en Znet V2.

Palle
Posts: 71
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Blekinge

Re: Fibaro Wall Plug

Post by Palle » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Har nu försökt att exkludera den och inkludera den 30 ggr till, fortfarande samma problem.
Även gjort återställning på den, utan resultat. Kan det vara någon bugg i den eller Znet V2?

Palle
Posts: 71
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Blekinge

Re: Fibaro Wall Plug

Post by Palle » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jävla tråkigt med monolog, men kanske hjälper det någon annan i framtiden.
Har försökt med 3 olika och får samma resultat.
Tror inte att det är fel på alla pluggar som jag testar.

reined
Posts: 12
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Fibaro Wall Plug

Post by reined » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Ja, tråkigt när ingen svarar... :cry:
Jag har en "fixad" znet v2 v1.0.11 och en fibaroplugg som fungerar och visar tillverkare och modell som den ska i telldus.. kolla så znet är uppdaterad, även läst att man ska ha pluggen "nära" kontrollen när man inkluderar den.
konstigt att flera olika pluggar inte fungerar..låter lite som att znet inte är ok..

Dale
Posts: 75
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Fibaro Wall Plug

Post by Dale » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hur går det för er? Har fått den att tända/släcka men det där med se strömförbrukning får jag inte till.
\\d
4 Net, 3 Duo & 64 sensorer + 14 RPi's
4 Net, 3 Duo, 14 RPi, 2 reporter & 64+ givare
This message was made using 100% recycled electrons!

PeterF
Posts: 1
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Fibaro Wall Plug

Post by PeterF » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jag har två stycken wall plugs och på den ena fungerar strömmätningen men inte på den andra. Har också försökt inkludera / exkludera några gånger utan att det löser problemet. Oerhört konstigt, de båda är köpta vid samma tillfälle.

Dale
Posts: 75
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Fibaro Wall Plug

Post by Dale » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jag fick skaffa en till plug som jag placerat mellan plug och hub så nu fungerar det som det skall. Verkar vara lite si och så med räckvidd eller om det är nått som stör.
\\d
4 Net, 3 Duo & 64 sensorer + 14 RPi's
4 Net, 3 Duo, 14 RPi, 2 reporter & 64+ givare
This message was made using 100% recycled electrons!

Mosson
Posts: 4
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Fibaro Wall Plug

Post by Mosson » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Ja, man får ha ganska tätt mellan sina Z-wave noder, redan vid 5-10 m börjar det bli problem. Strösslar emellan med lite väggpluggar.

Post Reply