Page 1 of 1

Kan inte lägga till enheter

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Raljans
Jag har en ZNet Lite v1.07 och vill lägga till 433 enheter.
Väljer lägg till enhet och sedan ett namn.
Får upp en dialogruta att enheten håller på att skapas, men sedan händer ingenting oavsett hur länge jag väntar.

Vad kan felet vara, känns som en ganska enkel sak?

Re: Kan inte lägga till enheter

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by etompau
Testar att lägga till en 433-enhet, funkar OK här.
Vilken typ/fabrikat är det du ska lägga till?

Re: Kan inte lägga till enheter

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Raljans
Det är en CoTech Självlärande on/off utomhus.

Re: Kan inte lägga till enheter

Posted: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
by Raljans
Jag fick det att fungera när jag skrev in min adress. Verkar stått en Stockholmadress som default. Efter jag skrivit in adressen dök alla försök att lägga till enheter upp...