Kan inte lägga till enheter

Moderator: Telldus

Post Reply
Raljans
Posts: 3
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Kan inte lägga till enheter

Post by Raljans » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jag har en ZNet Lite v1.07 och vill lägga till 433 enheter.
Väljer lägg till enhet och sedan ett namn.
Får upp en dialogruta att enheten håller på att skapas, men sedan händer ingenting oavsett hur länge jag väntar.

Vad kan felet vara, känns som en ganska enkel sak?

etompau
Posts: 2265
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Skåne

Re: Kan inte lägga till enheter

Post by etompau » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Testar att lägga till en 433-enhet, funkar OK här.
Vilken typ/fabrikat är det du ska lägga till?

Raljans
Posts: 3
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Kan inte lägga till enheter

Post by Raljans » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Det är en CoTech Självlärande on/off utomhus.

Raljans
Posts: 3
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Kan inte lägga till enheter

Post by Raljans » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jag fick det att fungera när jag skrev in min adress. Verkar stått en Stockholmadress som default. Efter jag skrivit in adressen dök alla försök att lägga till enheter upp...

Post Reply