Telldus Duo kopplas till samma "nät" som Znet?

Moderator: Telldus

Post Reply
Peran75
Posts: 6
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Telldus Duo kopplas till samma "nät" som Znet?

Post by Peran75 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej

Kan man koppla en Telldus Duo till samma "nät" som Znet och därmed få inkommande triggers från 433Mhz till Znet enheten?

Znet kan ju ta inkommande data via Zwave men inte via 433Mhz - Duo skall klara både in/ut på 433Mhz om jag förstått det korrekt.

(Gissar att jag behöver en dator igång för att köra Duo:n?)

Mvh
Per

magellan58
Posts: 18
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Telldus Duo kopplas till samma "nät" som Znet?

Post by magellan58 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Det borde nog funka, själv använder jag en Tellstick Net och Znet i samma nät (då slipper jag ha en dator igång) och jag kan tex låta en 433 MHz sensor eller fjärrkontroll trigga en händelse som aktiverar ett z-wave device (tvärtom funkar också).

Berrabongo
Posts: 85
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Telldus Duo kopplas till samma "nät" som Znet?

Post by Berrabongo » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jag har en Duo på samma nät som min Znet lite. Tyvärr funkar inte schema eller trigg på duon, men du kan
se sensorer och styra brytare manuellt. Vet inte om Telldus kommer att uppdatera detta.

Post Reply