Problem med schemaläggning

http://karpero.mine.nu/ha

Moderators: tom_rosenback, Daniel, Telldus

Post Reply
hylsan
Posts: 158
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: skåne, sweden

Problem med schemaläggning

Post by hylsan » Fri Jan 19, 2018 5:29 am

Efter att frugan städat undan julen så fungerar inte schemaläggningen. Går att tända/släcka manuellt. Har startat om hela raspberryn några gånger men inte hjälpt. Känns skumt att något sådant kan hända bara för en sladd hoppar ur... :roll:
Kollar jag atqn med "sudo atq" så är den tom.

Har för mig jag haft felet en gång innan men hittar inget när jag söker på forumet.

tom_rosenback
Posts: 771
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Contact:

Re: Problem med schemaläggning

Post by tom_rosenback » Fri Jan 19, 2018 6:54 am

hylsan wrote:
Fri Jan 19, 2018 5:29 am
Efter att frugan städat undan julen så fungerar inte schemaläggningen. Går att tända/släcka manuellt. Har startat om hela raspberryn några gånger men inte hjälpt. Känns skumt att något sådant kan hända bara för en sladd hoppar ur... :roll:
Kollar jag atqn med "sudo atq" så är den tom.

Har för mig jag haft felet en gång innan men hittar inget när jag söker på forumet.
Låter konstigt, har du testat att återskapa schemorna?
//Tom

Senaste info och release om/av HomeAutomation hittas här http://karpero.mine.nu/ha
Latest info and release of HomeAutomation can be found here http://karpero.mine.nu/ha

hylsan
Posts: 158
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: skåne, sweden

Re: Problem med schemaläggning

Post by hylsan » Fri Jan 19, 2018 5:00 pm

Det var tricket! :clap:

Post Reply