NH Web Browser Android

Moderators: hekj, Telldus

Post Reply
Leffe
Posts: 78
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

NH Web Browser Android

Post by Leffe » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej Igen
Har en fråga angående Android appen
När man som jag har ett antal devices ,sensorer, sändare och en del "dummys" så blir listan i telefonen lång som en 7 årings önskelista inför julen.
så frågan är finns det något sätt att välja vilka som skall visas i appen.
Och samtidigt en fråga till finns det något sätt att få till drifttidsmätning på devicenivå.

Leffe

hekj
Posts: 988
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Stockholm
Contact:

Re: NH Web Browser Android

Post by hekj » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Leffe wrote:Har en fråga angående Android appen
När man som jag har ett antal devices ,sensorer, sändare och en del "dummys" så blir listan i telefonen lång som en 7 årings önskelista inför julen.
så frågan är finns det något sätt att välja vilka som skall visas i appen.
Och samtidigt en fråga till finns det något sätt att få till drifttidsmätning på devicenivå.
Det finns ingen färdig kolumn eller liknande i NexaHome för att slå av/på vad som ska visas, man måste göra sin egen websida och där räkna upp dom man vill ha med.

När det gäller drifttidsmätning på devicenivå så är man tvungen att fixa till detta i bsh scripts.

Leffe
Posts: 78
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: NH Web Browser Android

Post by Leffe » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

hekj wrote:
Leffe wrote:Har en fråga angående Android appen
När man som jag har ett antal devices ,sensorer, sändare och en del "dummys" så blir listan i telefonen lång som en 7 årings önskelista inför julen.
så frågan är finns det något sätt att välja vilka som skall visas i appen.
Och samtidigt en fråga till finns det något sätt att få till drifttidsmätning på devicenivå.
Det finns ingen färdig kolumn eller liknande i NexaHome för att slå av/på vad som ska visas, man måste göra sin egen websida och där räkna upp dom man vill ha med.

När det gäller drifttidsmätning på devicenivå så är man tvungen att fixa till detta i bsh scripts.
Ok,tack för svaret ,men tyvärr så passerades då gränsen för mitt kunnande med både html och bsh programmering ,men det finns kanske någon här på forumet som redan " uppfunnet hjulet" och skulle vilja dela med sig. :lol:

Post Reply