Skillnad mellan batch 4 och 9

Moderator: Telldus

Post Reply
macki
Posts: 6
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Skillnad mellan batch 4 och 9

Post by macki » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

När jag öppnade mina två Tellsticks av batch 4 och 9, blev jag rätt förvånad över hur olika de var (se bilderna nedan).

Jag ska bara behålla en av dem, men vilken ska jag välja?
Skiljer det något i funktion mellan dem?


Batch 4
Image

Batch 9
Image

micke.prag
Site Admin
Posts: 2242
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Post by micke.prag » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Behåll batch 9 då den innehåller version 2 av firmwaren.
Skicka sedan ett mail till rma snabel-a telldus punkt se med din adress, batchnummer och inköpsttälle så ordnar vi så att du får en med extra antenn för ökad räckvidd med.
Micke Prag
Software
Telldus Technologies

HLi
Posts: 10
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Post by HLi » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Vad är det för skilnad på firmware 1 o 2, jag har en med batch 6 och den ser ut som 4 inv.

micke.prag
Site Admin
Posts: 2242
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Post by micke.prag » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

FW2 klarar Nexa/Proove selflearning.
Vad är det för skilnad på firmware 1 o 2, jag har en med batch 6 och den ser ut som 4 inv.
Firmware är mjukaran, inte hårdvaran.
Micke Prag
Software
Telldus Technologies

macki
Posts: 6
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Post by macki » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Min tellstick av batch4 (och därmed FW1?) klarar att styra Nexa Selflerning (bara de är ganska nära). Borde inte det fungera då eller?

micke.prag
Site Admin
Posts: 2242
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Post by micke.prag » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Dom bör bara gå att styra om dom är konfigurerade som "codeswitch".
Micke Prag
Software
Telldus Technologies

Post Reply