Både kontroll och tellstick för en brytare?

Moderator: Telldus

Post Reply
Citronen
Posts: 7
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Både kontroll och tellstick för en brytare?

Post by Citronen » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Nu är allt ihopkopplat här hemma, styrning funkar via mobilen. Dock finns det familjemedlemar som gärna skulle vilja kunna använda kontrollerna också, även fast tellsticken finns.

Kontrollen och brytaren är de som ingår i detta paket:
http://www.framtidshuset.se/index.php?p ... &Itemid=26

Hur gör jag det enklast, när det gäller att kontrollera en brytare med både tellstick och kontroll? Finns det flera kanaler i brytaren, på något sätt? Är jag out-of-luck på detta?

MVH Joakim

Citronen
Posts: 7
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Post by Citronen » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Lika snabbt som jag valde att göra tråden, så testade jag att först associera den med tellsticken, sätta på och stänga av. Sedan drog jag ut den och associerade den med kontrollen, stängde på och av. Nu fungerar båda - Detta måste ju betyda att brytaren har något slags minne, på åtminstone två koder?

MVH Joakim

Citronen
Posts: 7
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Post by Citronen » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Jösses, ibland känner man sig bra, och skippar instruktionsboken... :roll:

3 Minnesplatser, går utmärkt att radera/sätta in nya koder via kontrollen.

Ignorera mig :banghead:

fredrik.jacobsson
Site Admin
Posts: 284
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Post by fredrik.jacobsson » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

som jag har förstått det, så har selflearning normalt 6 minnesplatser, undantag för några mottagare där t.ex. PB-3 har tre minnesplatser.
Fredrik Jacobsson
Telldus Technologies

Post Reply