Mandolyn/Powerfix Enheter

Moderator: Telldus

Post Reply
Cobra1
Posts: 3
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Mandolyn/Powerfix Enheter

Post by Cobra1 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej har äntligen efter år fått tummen ur och investerart i en Tellstick. Och hade sen tidigare ett gäng mottagare och började igår att installera.
Nexa enheterna nemas problemas (10 år gamla) Men då jag skulle fortsätta med dessa:
Powerfix Profi+ (självlärande) så funkar det inte har 4 st som är avsedda för utomhusbruk. :banghead:
Mandolyn RC710 (3st) och en RC710X (dimbar) och (självlärande) :banghead:

Men jag får inte till det :help:

Har även ett fabrikat brennenstuhl RCS 1000 Comfort dessa ligger inplastade och ej testade tror att dessa sitter det dipswitchar på.

Så har någon tipps eller lösning mottager jag det tacksamt!
Cobra

micke.prag
Site Admin
Posts: 2242
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Re: Mandolyn/Powerfix Enheter

Post by micke.prag » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Cobra1 wrote:Powerfix Profi+ (självlärande)
Dessa fungerar ej. Vi har inte lyckats lista ut protokollet ännu.
Cobra1 wrote:Mandolyn RC710 (3st) och en RC710X (dimbar) och (självlärande)
Har aldrig hört talas om dessa förrut. Var har du köpt dom? En bild på dom?
Cobra1 wrote:brennenstuhl RCS 1000 Comfort
Dessa ska fungera.
Micke Prag
Software
Telldus Technologies

Cobra1
Posts: 3
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Mandolyn/Powerfix Enheter

Post by Cobra1 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej

Tack för quick response!
Mandolyn är köpt på "von" Lidl för ett par år sen Likaså Powerfix dessa köpte jag före jul på "von" Lidl

Är det något ni arbetar med att lösa så att powerfix enheterna skall fungera med Tellstick?

Har bild hur lägger jag in den? provade 146kb men blev "megastor" då jag körde Preview och pixlar stora som......

Cobra
Cobra

micke.prag
Site Admin
Posts: 2242
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Re: Mandolyn/Powerfix Enheter

Post by micke.prag » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Powerfix är lagt på is så länge eftersom vi körde fast.

Testa ladda upp bilden på t.ex. imageshack eller liknande ställe.
Micke Prag
Software
Telldus Technologies

micke.prag
Site Admin
Posts: 2242
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Lund
Contact:

Re: Mandolyn/Powerfix Enheter

Post by micke.prag » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Fick bilderna du skickade på mail. Testa att ställa in Mandolyn-enheterna som "UPM" i TelldusCenter. Fjärren ser väldigt lik ut.
Micke Prag
Software
Telldus Technologies

Cobra1
Posts: 3
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Mandolyn/Powerfix Enheter

Post by Cobra1 » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Nu Snackar vi service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :clap: :clap: :clap:

Yes det Funkar!!!

Hoppas ni finner en lösning på Powerfix

Cobra
Cobra

Post Reply