Rekonfigurera Nexa strömbrytare

Moderator: Telldus

Post Reply
Fredito
Posts: 16
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Rekonfigurera Nexa strömbrytare

Post by Fredito » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Hej!

Jag har uppgraderat firmware på min Tellstick Duo så funkar inte mina Nexa strömbrytare längre. Uppgraderat Switch King till senaste varsion (gjorde jag efter jag märkte att de inte funkade längre).

Hur lär jag om dem igen? Jag har dragit ut dem ur kontakten och satt i dem igen så att de blinkar och sen tryckt på "Lär up" i SK, men det hjälper inte.

Nån som varit ute för detta, och har tips? :?:

bjornh
Posts: 34
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Rekonfigurera Nexa strömbrytare

Post by bjornh » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Har du typen der det medfølger fjernkontroll (PB3), så ta de ut og sett de inn i kontakten igjen, trykk så på "OFF" på fjernkontrollen. Da nullstiller du alle minneplasser.

Fredito
Posts: 16
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Rekonfigurera Nexa strömbrytare

Post by Fredito » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

OK, och sen då?

Jag har provat att ta bort enheten och sen lägga till den igen, läara upp den igen genom att sätta i den i kontaken så att lampan blinkar och sen trycka på lär upp i SW för enheten.

bjornh
Posts: 34
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Rekonfigurera Nexa strömbrytare

Post by bjornh » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Det var det som var forslaget etter å ha tømt minnet... Da vet ikke jeg...

etompau
Posts: 2333
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am
Location: Skåne

Re: Rekonfigurera Nexa strömbrytare

Post by etompau » Thu Jan 18, 2018 11:08 am


Fredito
Posts: 16
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Rekonfigurera Nexa strömbrytare

Post by Fredito » Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Detta löste problemet, jag hade helt enkelt flashat med "net" stickans firmware.

Men tempgivare har inte tagit emot några fler värden efter firmware uppdateringen. Tomt är det och om man söker efter nya datakällor....

Post Reply