Byte "Enhet" i "Schemaläggare"

Moderator: Telldus

Post Reply
frav
Posts: 17
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Byte "Enhet" i "Schemaläggare"

Post by frav » Thu Jan 17, 2019 7:33 pm

Hej!

Jag lyckas inte finna ut hur man gör för att byta Enhet i Redigera Schemaläggare i Live?

Jag vill i några av mina schemalagda På & Av byta Enhet, men var/hur gör men detta?
Fredrik
2x "Telldus - TellStick ZNet Lite v2"

stiffboard
Posts: 21
Joined: Wed Sep 26, 2018 6:33 pm

Re: Byte "Enhet" i "Schemaläggare"

Post by stiffboard » Thu Jan 17, 2019 8:45 pm

Byta enhet går väl inte?! Du behöver nog göra en ny från grunden.

frav
Posts: 17
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Byte "Enhet" i "Schemaläggare"

Post by frav » Fri Jan 18, 2019 5:27 am

Varför går inte det? Borde väl vara en grundläggande möjlighet att kunna justera även detta?
Att behöva göra nytt schema varje gång, för att kunna byta en enhet, känns ju onödigt omständigt. Det går ju inte ens att kopiera inställningarna.
Fredrik
2x "Telldus - TellStick ZNet Lite v2"

tronde
Posts: 594
Joined: Thu Jan 18, 2018 11:08 am

Re: Byte "Enhet" i "Schemaläggare"

Post by tronde » Fri Jan 18, 2019 3:53 pm

Det du kan prøve, er å redigere den enheten som er skjemalagt. Det gjør du under enheter > rediger enhet. Der kan du endre type og adresse. Skjemaleggeren er låst mot enheten, og endring i en enhet blir oppdatert automatisk.

Du kan også opprette en ny enhet med nytt navn og redigere den. Hvis du kombinerer disse to mulighetene kan du nok klare å endre uten å lage krasj med andre enher.

Post Reply